Diensten

 

STUCADOOR

Heeft u een opknapbeurt nodig voor uw muren en plafonds? Dan kunt u bij Flex terecht. Flex zorgt voor een nette en gladde afwerking van uw muren en plafonds. Na het stucen ziet het er weer strak uit want Flex zorgt voor een super strakke uitstraling van uw woning of bedrijfspand. 

SCHILDERWERK

Tijd voor schilderen of sausen van uw woning? Dan bent u bij Flex op het juiste adres. Door de ervaring van Flex en hoog kwalitatief verf gaat u geen spijt krijgen. Ook doet Flex aan spuitwerk. dat is vooral populair als het om grote oppervlaktes gaat. Dan wordt de verf met  luchtdruk gespoten, waardoor het sneller en egaler gaat.
Eindresultaat bij Flex is altijd het best van het beste.

ELEKTRAWERK

Heeft u een storing thuis of wilt u uw elektra installatie aanpassen of vervangen. Dan kunt u terecht bij Flex
Het is gevaarlijk om met elektra te werken daarom is het belangrijk om een gediplomeerd elektricien in te schakelen. Daarom staat Flex klaar voor u. Dan kunt u denken aan werkzaamheden zoals:
           -Meterkast vervangen
           -Verlichting aanleggen
           -Stopcontact aanleggen/verplaatsen
           -Aardlekschakelaar/Groepen  vervangen

TIMMERWERK

Bent u bezig met uw huis verbouwen en zoekt u iemand die bij u kan timmeren. Dan staat Flex klaar voor u. Denk bijvoorbeeld aan kasten op maat bouwen, Een mooie koof met spotjes erin, Laminaat aanleggen of het aftimmerwerk zoals plintenwerk, vensterbanken en andere afwerkingen.